Plopsa Indoor Coevorden

Algemene Informatie:

Zin in een dagje Plopsaland? Kom naar Plopsa Indoor in Coevorden. Plopsa Indoor Coevorden is een overdekt pretpark, dat tot de Plopsa-groep behoort. Vertrouwde figuren van dit park zijn onder andere: Samson & Gert, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy, Bumba, Wickie, Bobo en Dobus. Ontmoet in Plopsaland Coevorden je favoriete figuur en vergeet natuurlijk niet om het vast te leggen op camera!

 

Durf jij De Woeste Zee te trotseren en ben jij niet bang voor de achtbaan De Wickiebaan? Dan is Plopsaland Coevoerden echt iets voor jou. Houd je van dansen? Kom dan lekker meedansen in de K3-disco. Als je toch in Plopsaland Coevorden bent, neem dan ook een bezoekje aan de ‘Bobo Show’ en beleef een waanzinnige dag in het indoor pretpark Plopsaland. Als het mooi weer is, is het ook mogelijk om plezier te beleven in de buitenruimte.

 

Plopsaland Coevorden is ideaal voor kinderen tussen de twee en acht jaar. De prijzen voor Plopsa Coevorden is €18,25. Indien u uw kaartjes online koopt, ontvangt u korting bij Plopsaland Coevorden. De openingstijden van Plopsaland Indoor Coevorden verschilt per dag, bekijk voordat u naar Plopsaland gaat, eerst de openingstijden.

Foto's van het park:

Plattegrond van het park:

Klik op de afbeelding hierboven om de plattegrond te vergroten.

Koop hier uw ticket!

De Waarde:
€ 18,50
Korting:
€ 1,00
Je betaalt nu!
€ 17.50

Pretpark Informatie

Adres Plopsa Indoor Coevorden:
Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 Dalen
T +31 (0)524 52 33 80


Prijzen

Kinderen tot er met 85 cm

Gratis
Kinderen van 85 cm t/m 100 cm
€ 9,99
Iedereen vanaf 100 cm
€ 18,25
Senioren (70+):
€ 9,99
Personen met een handicap
€ 13,25
Parkeren:
€ 6,00
Openingstijden:
Het hele jaar geopend

Omdat dit pretpark overdekt is zijn zij het hele jaar geopend. Om de exacte openingstijden kunt op de afbeelding klikken om deze te vergroten: