Dippiedoe

Algemene Informatie:

Een dag vol speelplezier beleef je in Dippiedoe. Pretpark Dippiedoe ligt in Noord-Brabant en heeft binnen en buiten ongeveer 50 attracties. Al de attracties in Dippiedoe zijn voor kinderen tot en met 13 jaar. De mascotte van Dippiedoe heet Dippie en lijkt op een druppel.

 

Hoe stoer ben jij? Probeer dan de achtbaan Tyfoon. Wil je het wat rustiger aan doen? Kies dan voor de Dolle Dobber of in de Tuimelaar. Wil jij aan je vriendjes bewijzen dat je niet bang bent te krijgen? Neem dan eens een kijkje in het Spookhuis. De echte kleintjes kunnen spelen in de Speelhaven. Dippiedoe beschikt over een recreatiemeer met een strand- en zwemgedeelte met waterglijbaan! Je mag hier alleen komen onder begeleiding van je papa of mama. Sinds 2007 is pretpark Dippiedoe ook in de winter open, het park heet dan Winter Dippie Doe.

 

Ben je bijna jarig? Vier dan je kinderfeestje bij pretpark Dippiedoe. Je kunt dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag spelen in ons fantastische pretpark. Dippiedoe heeft speciale uitnodigingskaarten die je naar als je vriendjes en vriendinnetjes kunt sturen. Voor de jarigen zijn er bij Dippiedoe cadeautjes verkrijgbaar.

Foto's van het park:

Plattegrond van het park:

Klik op de afbeelding hierboven om de plattegrond te vergroten.

Koop hier uw ticket!

De Waarde:
€ 12,95
Korting:
€ 2,00
Je betaalt nu!
€ 10,95

Pretpark Informatie

Adres Familiepark Dippiedoe:

Familiepark DippieDoe

Ekkersweijer 1

5681 RZ  Best
T +31 (0) 499 - 330 204


Prijzen

Baby’s en kruipertjes

Gratis
Rolstoel gebruikers
Gratis
Tarief April t/m Juni
€ 10,95
Tarief Julie t/m Augustus
€ 11,95
Schoolreisjes
Va: €6,95
Parkeren:
€ 4,00
Openingstijden:
Het hele jaar geopend

Omdat dit pretpark gedeeltelijk overdekt is zijn zij het hele jaar geopend. Om de exacte openingstijden kunt op de afbeelding klikken om deze te vergroten: