Duinrell

Algemene Informatie:

Duinrell wie kent het niet? Duinrell ligt in Wassenaar en staat bekend om een spetterend dagje uit. Het pretpark wordt vaak herkend door het Tikibad of zijn mascotte, de groene kikker. Bij Duinrell kunt u zowel genieten in het attractiepark als in het vakantiepark, beide liggen in de mooie natuur. Duinrell is er voor de gehele familie, jong of oud, bij Duinrell heeft iedereen plezier!

 

Duinrell heeft attracties voor de kleintjes, voor echte waaghalzen maar ook voor de hele familie! Ervaar de snelheid van de snelle Falcon of stap eens in de Dragonfly, de langste achtbaan van Duinrell.

 

Het attractiepark Duinrell is geopend van 5 april tot en met 26 oktober. Het Duinrell Tikibad is het gehele jaar door geopend. De prijzen vanaf vier jaar zijn bij Duinrell €20 per persoon, vanaf 6 juli tot en met 1 september komt er hier een toeslag van €1 bij. Het parkeren bij attractiepark Duinrell kost €6,50.

Foto's van het park:

 

 

Tikibad duinrell


Fan van water en actie? Neem dan eens een bezoekje aan het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux, het Tikibad. Het Tikibad in Duinrell heeft maar liefst elk waterglijbanen! Geniet van de adrenaline in de Cycloon en de Tyfoon of stap in de familieglijbaan de Family Slide.

Foto's van het tikibad:

 

Plattegrond van het park:


Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Koop hier uw ticket!

De Waarde:
€ 22,00
Korting:
€ 4,00
Je betaalt nu!
€ 17,00

Pretpark Informatie

Adres Attractiepark Toverland:
Duinrell 1,

2242 JP

Wassenaar
T 070 515 5255

Prijzen voor het park
Kinderen t/m 3 jaar:
Gratis
Kinderen vanaf 4 jaar:
€ 21,00
Hond aangelijnd:
€ 6,00
Parkeren:
€ 6,50
Tikibad
€ 20,00

Openingstijden:
5 April t/m 24 Oktober
Het attractiepark is geopend van 10:00 t/m 17:00. In het hoogseizoen (weekend juni,) juli en augustus is het park geopend t/m 18:00.
Tikibad
Het tikibad is over het algemeen bijna altijd geopend van 10:00 t/m 22:00. Voor meer informatie over het tikibad raden wij u aan het op de website van duinrell te kijken.